Få 3 gratis tilbud

Få 3 gratis tilbud

vvs-tilbud

Få 3 vvs tilbud i Århus – absolut gratis

Lad seriøse og fleksible vvs firmaer i fx Århus løse opgaven. Vi finder udelukkende tilbud ved bundsolide vvs firmaer, og du er derfor garanteret flot udført vvs-arbejde hver gang. Styr uden om uegnede firmaer – Anvend vores solide internetportal 3vvstilbud.dk i stedet.

Billig vvs i Århus - Modtag 3 absolut gratis tilbud

Tilbud på billigt vvs arbejde

Det kan til tider være ganske træls, selv at finde en lokal veletableret vvs-mand i Århus. Undgå useriøse håndværkere – Benyt dig af denne velegnede prisside 3vvstilbud.dk i dag. 3vvstilbud.dk er den førende tjeneste i Danmark når det vedrører fortrinlige tilbud på alle former for håndværkerhjælp, for eks. blikkenslager, gulvsliber og tømrer.
Det varer max 5½ minut at udfylde din opgave i onlineskemaet og sende den ind til videre behandling. Brug vores helt gratis ekspertportal 3vvstilbud.dk i Århus og spar hurtigt cirka 20 procent. Ønsker du ikke at kaste dig ud i vaskerende, slangevinder eller forsyningspunkt, så find 3 gedigne pristilbud.

110 års kølig fødsel af ​​moderne klimaanlæg

Selvom det ikke var en nationalferie, ville mange boligejere være enige om, at det næsten burde være. 17. juli er dagen klimaanlæg opfundet og dette år markerer sin 110 års jubilæum.

Willis H. Carrier krediteres for at opfatte det klimaanlæg, som han brugte på et trykkeri i Brooklyn, New York for at holde blækindtryk på papir på meget varme dage. Siden den historiske dag har han opnået over 80 patenter på enheder, der styrede lufttemperatur, ventilation, indendørs luft og fugtighed.

Historien om det moderne klimaanlæg

 • 17. juli 1902: Willis Haviland Carrier opfandt det første moderne klimaanlæg.
 • 1915: Carrier Engineering Corp blev startet af syv mænd med 32.600 DKK i kapital. De ville banebrydende den nye industri, som ville give produceret vejr til fabrikker og workshops over hele landet.
 • 1922: Willis H. Carrier afslørede sin centrifugale kølemaskine, en opfindelse, der sørgede for sikker og effektiv afkøling og banede vejen til klimatiserede teatre, butikker, kontorer og boliger. Den første centrifugalkøler blev installeret i et Philadelphia-konfektionsfabrik.
 • 1924: Palace Theatre i Dallas og Texan i Houston blev de første biografer til at installere komplette Carrier klimaanlæg. Film teatre ville blive det sted, at de fleste mennesker oplevede aircondition for første gang.
 • 1931: Klimaanlæg blev tilføjet til jernbanevogne for første gang.
 • 1940’erne: Husholdningernes klimaanlæg begyndte at blive installeret i Fort Worth-området.
 • 1946: San Antonio introducerer verdens første luftkonditionerede bybus.
 • 1949: Verdens første fuldt klimatiserede fly tog flyvning, en Boeing Aircraft Stratocruiser til Pan American Airways.
 • 1952: Aircondition fejrede sit 50 års jubilæum – det var blevet en milliard dollarindustri, da enheder blev installeret i fabrikker, kontorer, butikker, boliger, hospitaler, hoteller og skyskrabere.
 • 1978: Lennox første fremstillede elektronisk styrede, multispeed air handlers.
 • 1980: Næsten 75 procent af alle uddannelsesmæssige bygninger i USA havde aircondition.

Spar 30-36% på en vvs-mand

Indtast opgaven i tekstskemaet i dag og få 2-3 attraktive tilbud fra kvalitetsbevidste fagfolk fra Århus. Vi skaffer kun tilbud ved autoriserede blikkenslager firmaer, og altså er du garanteret seriøst vvs-arbejde fra start til slut. Indhent gratis det bedste tilbud på dit problem i Aarhus ved billige vvs-fagfolk.
Her på vores unikke online tilbudsservice lover vi, at sende dig 3 reelle tilbud fra billige billige vvs-fagfolk nær dig. Sammenlign lokale vvs-firmaer online og få op til 18 procent i drøngod rabat. Kompetente og engagerede vvs-fagfolk er parate til din vvs-opgave.

Billig vvs i Århus - Modtag 3 absolut gratis tilbud