Få 3 gratis tilbud

Få 3 gratis tilbud

Tømrertilbud

Billig tømrer til dit køkken

Skal du bruge en tømrer i f.eks. Odense til dit køkken? De fleste tror, at det er svært at indrette et gammelt køkken anderledes. Skabe og hvidevarer står, hvor de står. Men meget kan opnås ved at gå køkkenets indretning kritisk igennem. Måske kan placeringen af de mange ting, man har i hænderne hver dag, gøres bedre.

Få 3 absolut gratis tilbud på billig tømrer

Hvis man overvejer at lave om på sit køkken, er der en række erfaringer og gode råd, som man kan have glæde af at sætte sig ind i. Listen er ikke en lovsamling, for der er ingen objektive sandheder i køkkenindretning.

Arbejdstrekanten

Køkkenet skal være indrettet efter de menneskelige mål, i stedet for at mennesket skal række og strække sig.  Erfaringen har opstillet nogle minimumsmål for de forskellige arbejdspladser i et køkken: Arbejdsplads 80 cm. Frasætning ved køleskab 40 cm. Snavset service 90 cm. Arbejdspladserne skal også placeres fornuftigt i forhold til hinanden. Man taler om, at arbejdstrekanten skal være ergonomisk korrekt. For alle køkkener gælder det, at arbejdstrekanten mellem vask, komfur og køleskab helst ikke må have meget længere sider end 1,5-2,0 meter. Den samlede længde af de tre sider må helst ikke være over 6-8 meter.

Arbejdstrekanten er et vigtigt redskab til planlægning af et nyt køkken, fordi arbejdet i køkkenet består af mange kortvarige operationer. Man går meget, og man rækker meget. I det ensidige køkken bliver der ofte langt mellem kogeplads og køleskab, hvis de enkelte arbejdspladser skal have den optimale størrelse. Det tosidige køkken skal have mindst 1,20 m mellem siderne. Men der må på den anden side helst ikke være mere end 2 meter.  Vinkelkøkkenet kan indrettes af en tømrer, så arbejdspladserne er samlede inde i vinklen. Højskabe placeres ude i hjørnerne. U-køkkenet giver mulighed for den helt optimale arbejdstrekant. Håndvasken skal altid placeres centralt.

Tømrer: Højder af bordplader og overskabe

Den gamle regel siger, at køkkenbordshøjden skal være albuehøjden minus 10 cm, og de fleste køkkenelementer fås i både 85 cm`s og 90 cm`s højde. Er brugeren meget høj, kan man få hævet soklen.  Overskabe skal være til at nå bekvemt i det daglige. Almindeligvis vil man placere overskabene 45 cm over bordpladen. Men – igen – det er brugeren, der skal kunne arbejde med tingene. For lille højde under overskabene vil dog give en indeklemt fornemmelse.

Og der kan blive vanskeligheder med større maskiner på bordpladen. Højden skal næppe reguleres mere end ganske få centimeter. Man kan prøve sig frem i det eksisterende køkken. Find ud af, hvor højt tingene kan stå, uden at nogen behøver stå på tå. Overskabene må helst ikke være dybere, end at der er 30 cm fra køkkenbordets forkant til skabslågen. Få evt hjælp fra en blikkenslager, når køkkenet skal moderniseres.

Opvaskemaskine

Placer maskinen, så man kan komme til den fra to sider, og placer service og daglige glas og fade i ovnskabe ude til siderne. Ikke lige over, så man skal strække sig ind over maskinen for at sætte på plads. Det er ofte også muligt at hæve opvaskemaskinen, så arbejdshøjden bliver bedre.

Få 3 gratis tømrer tilbud i både Odense og Kolding

Bundsolide tømrerfirmaer fra Odense arbejder med for eksempel disse opgaver: montering af døre og vinduer, renovering af lejlighed, renovering af trægulv og boligbyggeri. Vi sparer dig for penge (rundt regnet 29%) på 3 profitable friske tømrer tilbud. Anvend vores helt gratis service Billighaandvaerker.dk og spar her omkring 29 procent.
Få 3 usædvanlig gode tømrertilbud på eksempelvis montering af carport, levering af døre og vinduer, nyt køkken eller nye vægge. Udnytter du vor 100% uforpligtende tømrerservice, får du henved 29 % i rar prisafslag på tømreropgaven. Uanset hvor du bor i Fredericia, kan vi tilbyde hjælp til din tømreropgave.
Her på vores unikke online tømrertjeneste vil vi tilbyde, at opsnuse 3 perfekte tømrer tilbud fra anerkendte billige tømrerfirmaer i Kolding og Odense. Til tider overkommer du ikke selv at påtage sig byggearbejde – Find i stedet tre stærke tilbud. Uanset hvor du er, kan vi skaffe 3 tømrer tilbud.

Få 3 absolut gratis tilbud på billig tømrer